НАЧАЛО ГЕРБ Готви се проект за подобряване на водоснабдяването в Жедна и околните села

Готви се проект за подобряване на водоснабдяването в Жедна и околните села

281
0
СПОДЕЛИ

plamen aleksoev zhitushaКандидатът за кмет на община Радомир от ГЕРБ Пламен Алексиев и кандидати за общински съветници  се срещат всеки ден с хората от населените места в община Радомир. Хората от с. Жедна се оплакаха от водоснабдяването, а Пламен Алексиев ги информира, че в рамките на неговия мандат е започнала работата по проект, който ще реши проблема на хората в Жедна и в околните села.

Хората във всяко населено място поставиха пред Пламен Алексиев и кандидатите за общински съветници своите проблеми. Жителите на Байкалско се оплакаха от състоянието на пътищата заради камионите, които ежедневно минават по него. Алексиев им обясни, че фирмата, работеща там, е задължена по договор след приключването на договора си да възстанови пътя в предишното му състояние. Жителите на с. Жедна се оплакаха от водоснабдяването в селото и лошото състояние на водопровода. Г-н Алексиев каза, че е запознат с този проблем и вече е започнал проект, който ще подобри водоснабдяването в Жедна и околните села. Жителите на Житуша помолиха Пламен Алексиев да провери какво става с проекта за воден резервоар в селото. Проектът е започнат при друг кмет и така и не е довършен според жителите на селото.

Срещите с кандидатите на партия ГЕРБ се радват на голямо посещение във всички населени места в общината. Хората изразяват своето удовлетворение от това, че за разлика от предишни общински кметове Пламен Алексиев се среща с тях и познава проблемите им.

По време на срещите в Николаево, Жедна, Житуша и Байкалско кандидатът за кмет и досегашен градоначалник Пламен Алексиев припомни, че трите му основни цели преди 4 години са били прозрачност на администрацията, по-добро здравеопазване и подобряване на инфраструктурата. Общинската администрация днес има фронт офис, предлага по-добро и по-бързо обслужване на гражданите и договорите на общината са достъпни за всички. Извършен е ремонт на Спешния център в Радомир и той е оборудван с нова линейка.  Алексиев увери хората, че е правил и ще продължава да прави всичко възможно за поддържане и подобряване на състоянието на инфраструктурата.

За кандидата за кмет от ГЕРБ Пламен Алексиев и за кандидатите за общински съветници на 25 октомври жителите на общината ще могат да гласуват с №16 в листата на Община Радомир.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име