НАЧАЛО ГЕРБ Вяра Церовска: „Близо 2,8 млн. лв ще бъдат отпуснати за изграждане на...

Вяра Церовска: „Близо 2,8 млн. лв ще бъдат отпуснати за изграждане на битова канализация на кварталите „Делниче“ и „Бор“ в гр. Батановци“

183
0
СПОДЕЛИ

IMG_6412Близо 2,8 млн. лв. ще бъдат отпуснати за изграждане на битова канализация на кварталите „Делниче“ и „Бор“ в гр.Батановци. Средствата ще бъдат дадени безвъзмездно от ПУДОС за реализиране на проект „Канализация на кв. „Делниче“ и  кв. „Бор“, гр. Батановци, община Перник“. Това заяви кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска по време на среща с жителите на двата квартала. Кандидатът за кмет на Батановци Радослав Банчев уточни, че към момента тече процедура по избиране на изпълнител на проекта. „Надяваме се до края на годината проектът да стартира и най-накрая този проблем, който от години ни тежи да бъде решен“, каза Банчев.

„Правителството на ГЕРБ се ползва с доверието на Брюксел. Доказателство за това е, че отново можем да разчитаме на средствата от еврофондовете, които достигат и до най-малките населените места и резултатите са налице. Наше задължение ще е  максимално да се възползваме  от европейските проекти, които дават големи възможности на българските общини“, категорична е Церовска.

По време на срещата жителите на Батановци поставиха пред кандидатите за кметове редица въпроси, свързани с лошата инфраструктурата и липсата на перспектива за младите хора на местно ниво. „За да бъдат решени проблемите на Община Перник се  изискват екипни усилия и много упорита работа. Затова имаме силен отбор от  общински съветници –  експерти, които ще отстояват интересите на всички жители на общината. Ако искаме промяна на 25 октомври трябва да направим правилния избор – с номер 14 в бюлетината“, изтъкна Вяра Церовска.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име