НАЧАЛО ГЕРБ Вяра Церовска: “Отборът на ГЕРБ познава проблемите на Перник, а експертите ни...

Вяра Церовска: “Отборът на ГЕРБ познава проблемите на Перник, а експертите ни имат решения за тях“

184
0
СПОДЕЛИ

_MG_2675Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев и кандидатът за кмет на Перник д-р Вяра Церовска разговаряха с работниците в рудник Бела вода.  „Изпитвам огромно уважение към миньорския труд. Перник е създаден благодарение на него. Ние трябва да развиваме традиционно установените отрасли, защото те са пряко свързани с развитието на града ни“, заяви Церовска. Тя увери работещите в рудника, че отборът на ГЕРБ познава проблемите на Перник, а експертите ни имат решения за тях“.

На срещата присъстваха още кандидатът за кмет на кв. Изток Емил Костадинов, кандидатът за кмет на гр. Батановци Радослав Банчев, кандидатът за кмет на кв. Бела вода Стефан Давидков, кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ-Перник Денислав Захариев, д-р Александър Александров и Румяна Гьорева, както и общинският координатор на ГЕРБ-Перник Ирена Соколова.

По време на дискусията бяха обсъдени наболелите проблеми в община Перник. Д-р Церовска очерта икономическите цели от своята управленска програма, които ще спомогнат за съживяването на икономиката и ще стимулират инвестициите в града.

„Имаме възможност да променим града си. Програмата за енергийна ефективност ще даде възможност да променим визията на Перник. Ще работим за подобряване на инфраструктурата, за повече детски и спортни площадки“, каза Церовска. Тя подчерта,  че близостта до столицата и индустриалната зона са само част от огромния потенциал с който разполага града и които ще дадат възможност на Перник да тръгне напред по пътя и развитието и модернизацията.

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев подкрепи кандидатурата на д-р Церовска за кмет на Перник и заяви, че тя е много достоен кандидат, доказал се и като политик, и като мениджър. „Знам, че Вяра Церовска действително ще оправдае вашите очаквания“, категоричен бе той. Велчев апелира към миньорите да гласуват за видими резултати в Перник като изберат номер 14 в интегралната бюлетина.  „Използвайте вашето демократично право и дайте своя вот за достойния кандидат. Много е важно един кмет да бъде подкрепен и от правителството, защото взаимодействието и диалога дават повече възможности за населеното място.“, призова Красимир Велчев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име