НАЧАЛО ГЕРБ ОБРЪЩЕНИЕ ОТ ПАРТИИТЕ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК – ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ И...

ОБРЪЩЕНИЕ ОТ ПАРТИИТЕ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК – ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ И БЗНС – ОБЩИНА ПЕРНИК

212
0
СПОДЕЛИ

plakat_n (1)Ние, представителите на политически партии Движение България на гражданите и БЗНС в община Перник – като част от Реформаторския блок, на прага на местните избори се обръщамe към всички свои членове и симпатизанти с ясното съзнание, че вотът на 25 октомври 2015 г. е израз на най – важното политическо право на всеки български гражданин.

Настъпи моментът, в който решаващият акт на прякото демократично волеобразуване у народа, притежаващ върховната власт, ще предопредели бъдещето на община Перник през следващите четири години.

Изборите като демократичен инструментариум могат да бъдат реализирани само, когато всички ние непосредствено упражним избирателните си права, когато има честен процес на формиране на политическата воля.

В тази връзка ПП Движение България на гражданите и ПП БЗНС – като част от реформаторското правителство на страната, отново заявяваме своята безусловна и категорична подкрепа за избор на органи на местно самоуправление на 25 октомври 2015 г., като призоваваме нашите избиратели да дадат своето доверие на кандидата за кмет на община Перник д-р Вяра Церовска, както и на листата за общински съветници и кметове на кметства, издигнати от ПП ГЕРБ, с цел обединяване на дясното пространство и формиране на демократично и стабилно управление в общината.

Още веднъж припомняме, че Реформаторския блок в Перник не получи регистрация за участие в местните избори на 25 октомври 2015г. и няма свои легитимни кандидати в надпреварата за местния вот.

Ето защо за пореден път остро възразяваме срещу опитите за подмяна на вота на гражданите на община Перник, като се разграничаваме от всякакви кандидатури, издигнати от безпринципни кухи коалиции, които присвоявайки си думата „реформатори” умишлено въвеждат в заблуждение избирателя с цел запазване на личното си статукво.

Вярваме в здравия разум и знаем, че само с добри средства можем да постигнем добрите цели.

Време е гражданите на Перник да си вземат общината обратно да я направят свой истински дом!

Време е за промяна!

Гласувай с № 14!

Общински ръководства на ПП Движение България на гражданите и ПП БЗНС.

20.10.2015 г.

Гр. Перник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име