НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска се срещна...

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска се срещна с представители на Работодателската организация КРИБ – Перник

199
0
СПОДЕЛИ

_MG_2749Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска се срещна с представители на  Работодателската организация КРИБ – Перник, на която бизнесът зададе своите въпроси към претендента за кметския пост. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

По време на дискусията всяка от двете страни изложи проблемите и насоките, в които трябва да се работи занапред. Дискутирани бяха основните пропуски  при досегашното управление на община Перник. Представителите на КРИБ- Перник се обединиха около мнението, че решенията които местната власт взима трябва да са в полза на бизнеса. Според тях Общината трябва да създаде по-добри условия, да бъде по-гъвкава, да подобри административната си дейност и да благоприятства създаването на  повече възможности за инвестиции в района.

Вяра Церовска бе категорична, че в бъдеще бизнесът трябва да има пряка връзка с Общината, да може да тече ясен диалог, който да насочва към проблемите. „Аз и моят екип имаме като приоритет икономическото развитие и финансовото стабилизиране на община Перник. Готова съм да съдействам за развитието на бизнеса на местно ниво. Само така Перник ще става все по-привлекателен град . С добро партньорство, можем да работим за видимите резултати“, каза Вяра Церовска.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име