НАЧАЛО Жени Дамите от ГЕРБ-Перник отбелязаха Световния ден за борба с рака

Дамите от ГЕРБ-Перник отбелязаха Световния ден за борба с рака

262
0
СПОДЕЛИ

84_95_41473Представителите на областната структура на Жени-ГЕРБ в Перник, съвместно със структурата на дамската организация във Варна, отбелязаха Световния ден за борба с рака със среща-дискусия, която се проведе под мотото „Ние можем. Аз мога“.
„В знак на съпричастност с милионите, диагностицирани с коварната болест, поставяме сини лентички, символ на надеждата, които ще продължим да носим на всичките си мероприятия. Днешната среща-дискусия се провежда с цел да се даде повече информация на хората за откриването, лечението и превенцията на болестта.Заболяването е сред водещите причини за смъртност в глобален мащаб.Световният ден за борба с рака е единствената инициатива, обединяваща целия свят“, заяви областният координатор на ЖГЕРБ-Перник Елза Драгомирова.
След провелата се дискусия представителите на Жени-ГЕРБ посетиха театралната постановка на гостуващия от град Варна Драматичен театър „Стоян Бъчваров“. В представлението участваха и предстaвители на структурата на ЖГЕРБ в морската ни столица.
В знак на благодарност дамите от Перник подариха на свoите гости дамски огледала с надпис „ПОГРИЖИ СЕ ЗА СЕБЕ СИ“, изработени специално по повод Световния ден за борба с рака.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име