НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител Ирена Соколова се срещна с членове на партията в кметство...

Народният представител Ирена Соколова се срещна с членове на партията в кметство „Изток“

207
0
СПОДЕЛИ

IMG_2133Народният представител от ПГ на ПП ГЕРБ и ръководител на общинската структура на партията в град Перник Ирена Соколова се срещна с членове на  партийния клуб „Изток“ 3 в офиса на партията в кметство „Изток“.

„Страната ни има нужда от обединител, който да даде на хората усещането за принадлежност. Именно партия ГЕРБ е този обединител. Всички ние сме тук, именно защото усещаме, че принадлежим към тази структура. В нея откриваме и смисъл, и значение, и подкрепа, и помощ, когато се налага.“, заяви Ирена Соколова. Тя отбеляза, че е горда със структурата в град Перник, която може да се похвали с множество активни и общественозначими инициативи.

Дневният ред на събранието включваше отчет на дейността на клуба през изминалата година. Общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Перник изложи приоритетите на партията през 2016 г., както на местно, така и на национално равнище. Планирани бяха предстоящите инициативи на клуба в следващите месеци. Направен бе разбор за приетите нови членове през 2015 година.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име