НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител Ирена Соколова бе гост на патронния празник на СОУ “Васил...

Народният представител Ирена Соколова бе гост на патронния празник на СОУ “Васил Левски” в град Брезник

236
0
СПОДЕЛИ

IMG_2226Народният представител от ПП ГЕРБ и председател на Жени ГЕРБ Ирена Соколова бе официален гост на отбелязването на 143-та годишнина от гибелта на Васил Левски в читалище „Просвещение“ 1870 в град Брезник.
С програма, посветена на живота и делото на Апостола на свободата, учениците от СОУ „Васил Левски“ отбелязаха патронния праник на училището.

„Днес, когато всички млади хора почитат по такъв достоен начин паметта на Васил Левски, и се е събрала цялата общественост на град Брезник, си струва да кажем, че ние сме намерили дълбокия смисъл на живота. Защото остава у децата ни и сме приели в сърцата си посланието, че когато вървим напред единни и заедно с идеалите на Левски, с неговата жертвоготовност, с мярата му за честност и човешко достойнство, с неговия дух и устрем, то ние сме осъзнали най-голямата ценност на живота – свободата! А Левски, той ще се вее пред нас като знаме и ние ще продължаваме напред за единна, чиста и свята република“, заяви Ирена Соколова.

Гост на събитието бе и общинският ръководител на партийната организация в град Брезник и председател на общинския съвет в града Виолета Младенова. Цветя бяха поднесени от името на областния координатор на град Перник и кмет на града д-р Вяра Церовска.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име