НАЧАЛО ГЕРБ Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник Вяра Церовска, заедно с кмета на „Изток”...

Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник Вяра Церовска, заедно с кмета на „Изток” Емил Костадинов и младежите от ПП ГЕРБ, зарадваха с мартеници и подаръци възрастните хора от пенсионерски клуб „Ален Мак”

327
0
СПОДЕЛИ

IMG_2333_400x300С мартеници по случай Баба Марта, календари и картички, областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на града д-р Вяра Церовска и младежите от ПП ГЕРБ-Перник, зарадваха възрастните хора от пенсионерски клуб „Ален Мак“ в кметство „Изток“, спазвайки една от най-хубавите български традиции. С добро настроение и усмивки възрастните хора посрещнаха своите гости.

„Днес сме тук, за да ви поздравим по случай този традиционен български празник и да ви пожелаем много здраве и дълголетие.”, заяви Вяра Церовска.

На мероприятието присъстваха областният координатор на младежката структура в Перник Денислав Захариев и организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев. Младият лидер на МГЕРБ подчерта, че е от изключително значение да уважаваме традициите си, защото именно те са съхранили българската култура през вековете.

Кметът на кметство „Изток” Емил Костадинов зарадва пенсионерите от клуба с огромна торта  им пожела да бъдат здрави и все така да бъдат коректив за младото поколение.

Празненството продължи с хоро, в което се включиха кметовете и младежите от ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име