НАЧАЛО ГЕРБ Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска присъства на събрание на...

Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска присъства на събрание на партийните клубове в кметство „Изток“

268
0
СПОДЕЛИ

IMG_2363_400x300Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на града д-р Вяра Церовска присъства на отчетно събрание на партийните клубове на ПП ГЕРБ в кметство „Изток“. На събранието бе и народният представител и общински ръководител на партията в Перник Ирена Соколова.

„Фактът, че вие сте членове на нашата партия и, че с думите и делата си всеки ден подкрепяте политката, която с екипът ми водим, за мен е от огромно значение.  Благодаря ви, че бяхте плътно до мен в предизборната надпревара. Видими са резултатите, които имат кметовете от ГЕРБ с няколко мандата зад гърба си. Виждам колко спокойно и с увереност говорят те за това, които са направили в общините си. Вярвам, че и ние заедно като отбор, ще успеем да преобразим Перник в града, който всички желаем да бъде.“, каза д-р Церовска. Тя поздрави членовете на ГЕРБ и заяви, че с удоволствие ще помага за реализирането на бъдещите инициативи на клубовете.

„Всички ние, като членове на ПП ГЕРБ трябва да продължаваме да работим със същия устрем, ентусиазъм и сплотеност, с който го правим от самото начало на нашата дейност.  ГЕРБ по силата, на своята ангажираност и отговорност се превръща във все по-голям фактор на обществената и социално-политическа сцена именно с готовността си да показва позиция и активност за междугрупов и междупоколенчески диалог. Показваме чувствителност и загриженост по най-важните теми, като ги превръщаме в предмет на обсъждане и въздействие в партньорство с останалите правителствени и неправителствени организации в страната. От нас се очаква да диктуваме значимия социален дебат с изнасянето на дневен ред на най-важните теми и ние се стремим да го правим.”, заяви общинският координатор на ГЕРБ-Перник Ирена Соколова.

Благодарност към членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ-Перник за подкрепата по време на предизборната кампания, а и след избирането му за кмет на  кметство „Изток“, изрази Емил Костадинов.

На събранието бе направен отчет за дейността на клубовете през изминалата година. Обсъдени бяха бъдещите инициативи и приоритети на организацията.

Гости на мероприятието бяха още организационният секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, областният управител на Перник д-р Александър Александров, общински съветници от ПП ГЕРБ-Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име