НАЧАЛО ГЕРБ Цветан Цветанов в Перник: Ръководството на ПП ГЕРБ е изключително удовлетворено...

Цветан Цветанов в Перник: Ръководството на ПП ГЕРБ е изключително удовлетворено от резултатите на местните избори в Перник

577
0
СПОДЕЛИ

DSC_1143_400x265„В Перник беше наша мечта да имаме кмет. През 2007 г. и 2011 г. малко не ни достигна. През 2015 г. това се случи. В лицето на д-р Вяра Церовска градът намери точния човек, от който има нужда. Въпреки това имаше много хора, които искаха тази кандидатура да не успее. Но, ако не беше спечелила Вяра Церовска кметския пост, щяхме да останем в опозиция в общината, защото нямаше да имаме мнозинство и в общинския съвет. А нашата единствена цел е да развиваме общината и да прилагаме нашите политики с кметовете на ГЕРБ. Брезник е общината в Перник, в която за съжаление нямаме кмет. Именно тук трябва да оптимизираме дейността си в областта. Тук трябва да положим максимално усилия. Това каза председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Перник. Той изтъкна, че е изключително удовлетворен от постигнатите резултати в община Перник, която традиционо се смяташе за червена крепост.
„Няма да скрия удовлетворението си от резултатите на местни избори 2015. След изборите ПП ГЕРБ се утвърди като единствената партия с реален политически живот и успява да се мобилира максимално за всеки един национален вот. Без вас, нашите членове и симпатизанти обаче, това нямаше да се случи. Благодаря ви, че бяхте до нас с активната си работа и дори с различното си мнение за това как да коригираме грашките си и как да стигнем до възможно повече избиратели.“, каза още Цветан Цветанов.
Зам.-председателят на ПП ГЕРБ беше категоричен, че е задължително предстоящите президентски избори да бъдат спечелени от ПП ГЕРБ, защото това ще даде стабилност на правителството на Бойко Борисов. Цветанов изтъкна, че ГЕРБ е единствената единна и консолидирана парламентарна група, която безрезервно подкрепя кабинета.
DSC_1043_400x265На събранието присъстваха областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на града д-р Вяра Церовска, народният представител и ръководител на общинската структура на партията в Перник Ирена Соколова, организационният секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, кметовете на населените места в областта, общински съветници и членове на партийните структури и симпатизанти.
„Ние сме малка страна и най-важното е да имаме добра политика и стабилност. Ние поехме голяма отговорност за стабилно управление на общината и областтта. Задълженията на общината са тежко бреме и предизвикателство. Шансът на Перник е в това, че имаме стабилно и уверено правителство, което ни подкрепя. Екипът ми е много отговорен, сериозно мотивиран и подготвен за проблемите, които ни предстоят. Всеки ден виждаме колко големи са очакванията на хората. Трябва да се справим, защото всички очакват това от нас. Бъдете уверени. Заедно ще променяме Перник“, каза областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на града д-р Вяра Церовска.
Цветанов връчи членските карти на първите двадесет от 115 новоприети членове.DSC_1131_400x265

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име