НАЧАЛО ГЕРБ Младежи от Перник участваха в седмия Зимен университет на МГЕРБ

Младежи от Перник участваха в седмия Зимен университет на МГЕРБ

405
0
СПОДЕЛИ

12798932_1331354630223263_1630261056461494876_nТрима младежи от Перник участват в седмия Зимен университет „#МБългария“.

Събитието се провежда между 27-ми и 28-ми февруари 2016 г. /събота и неделя/ в град Сандански. Темите във форума са свързани с предизвикателствата пред местното и държавното управление, секторните политики на партията и предстоящи инициативи, българската дипломация в контекста на международната политическа обстановка. Специален гост на форума е председателят на ПП ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов.

Форумът беше открит от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, от кмета на Благоевград Атанас Камбитов, кмета на Сандански Кирил Котев, представителя на Фондация „Ханс Зайдел“ Богдан Мирчев, народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева и от председателя на МГЕРБ и депутат Георг Георгиев.

Лектори в седмото издание на университета са председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева, министърът на земеделието и храните Десислава Танева,  председателят на парламентарната Комисия по външна политика Джема Грозданова и вицеадмирал Пламен Манушев – зам.-председател на външната комисия.

Евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ разговарят с младежите от МГЕРБ по темата „Европа на кръстопът – хуманна или оцеляваща“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име