НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител и председател на Жени ГЕРБ Ирена Соколова бе официален гост...

Народният представител и председател на Жени ГЕРБ Ирена Соколова бе официален гост на седмия Зимен университет на МГЕРБ

472
0
СПОДЕЛИ

12795412_10205439629859032_4236134106963583928_nНародният представител от ПП ГЕРБ и председател на Жени ГЕРБ Ирена Соколова е официален гост на седмия Зимен университет на младежката структура на партията в Сандански. Във форума участват 150 младежи от цялата страна.

Специален гост на форума бе председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

„Нямаме претенции, че всяко едно решение е възможно най-доброто и сме безгрешни. Знаете колко трудно  направихме правителство. Виждате в момента в какви тежки отношения са самите партньорски организации в правителството. Има тежки сътресения в Реформаторския блок, самите те не си говорят помежду си. Вътрешнопартийните им проблеми ги прехвърлят и на правителството. Не е работа на ГЕРБ да ги арбитрираме“, заяви премиерът. Той беше категоричен, че провеждането на предсрочни парламентарни избори ще бъде пагубно за държавата.

Бойко Борисов подчерта , че България има 98-99% усвояемост на еврофондовете. „Над 7 млрд. лв. сме разплатили миналата година на български фирми, граждани, организации. 3 млрд. лв. са повече спестяванията в банките за миналата година, 2,850 млрд. лв . сме събрали повече от битката с контрабандата със звеното „Антиконтрабанда“, отбеляза премиерът.

Лектори във форума са професионалисти от най-високо партийно, политическо и държавно ниво. Темите в седмия Зимен университет на младежката структура на ПП ГЕРБ са свързани с предизвикателствата пред местното и държавното управление, секторните политики на партията, предстоящи инициативи, българската дипломация в контекста на международната политическа обстановка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име