НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова бе гост на открит урок по родолюбие в ОДЗ 5...

Ирена Соколова бе гост на открит урок по родолюбие в ОДЗ 5 „Вела Пеева“

234
0
СПОДЕЛИ

DSC_0009_400x266Открит урок по родолюбие изнесоха пред родители и гости малчуганите от ОДЗ 5 „Вела Пеева“ в кв. Тева. Гост на тържеството по случай Националния празник на България бе народният представител от ПП ГЕРБ-Перник и председател на женската структура на партията Ирена Соколова. Децата зарадваха присъстващите с богата програма от патриотични песни и стихотворения.

„Не мога да опиша вълнението, което предизвикаха в мен децата с представянето си. Когато казваме, че децата са най-голямото богатство, това не е просто клише. Вървейки по своя път, ние даваме най-добрто, на което сме способни като родители и оставяме след себе си тези прекрасни същества, които да продължат нашето дело. Ако сме си свършили добре работата, то децата ще бъдат уверени, добронамерени, ще се обичат един друг и ще си помагат.  Затова трябва да дарим децата си с безкрайна любов и грижа“, заяви Ирена Соколова.

Тя благодари на домакините за поканата и прекрасното преживяване, което и подариха и обеща скоро отново да гостува на детското заведение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име