НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител Ирена Соколова се срещна с жители на град Радомир

Народният представител Ирена Соколова се срещна с жители на град Радомир

279
0
СПОДЕЛИ

12822177_10207728012510511_786672855_nНародният представител Ирена Соколова проведе приемна с жители на град Радомир и на малките населени места в общината.

Проблемите, които изложиха гражданите, бяха свързани с инфраструктурата и транспорта, с услугите, които предлага електроразпределителя, напрежението на електрическата енергия, нуждата от медицински пункт във всяко едно населено място и достъп на населението до аптека и лекарства.

Своя проблем с пенсионирането изложиха служители в системата на МВР, на които предстои освобождаване след навършени 60 години, но без нужните за пениониране 18 г. в системата на министерството.

Представено бе предложение за запазване, съхраняване и популяризиране на автентичния българския фолклор в селищата на Област Перник.

Народният представител получи покана за ежегодния фашинг, тази година под мотото „Като две капки вода“, организиран от ГПЧЕ „Симеон Радев“, който ще се проведе на 10 март от 17 ч. в Младежкия дом в град Перник.

От своя страна Ирена Соколова се ангажира да предостави на ресорните министерства и други институции представените и казуси, с искане да бъдат предприети конкретни мерки за разрешаване на проблемите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име