НАЧАЛО ГЕРБ Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова се срещна с дамската структура на...

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова се срещна с дамската структура на партията от Плевенска област

272
0
СПОДЕЛИ

8d8462e9-be46-4859-9e8d-e19f76211c27_400x224Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова бе гост на годишното отчетно събрание на областната структура на Жени ГЕРБ – Плевен. На срещата присъстваха Даниела Данова член на НИС на ЖГЕРБ, още представители и членове на ПП ГЕРБ в Плевен и областта. Обсъдени бяха предстоящите дейности на местната организация през 2016 г. с конкретизиране на инициативите и сроковете за осъществяване. Поставени бяха и организационни и структурни въпроси.

„Това, което ни отличава е една наистина голяма активност, която започва от любовта към близките и семейството, преминава през стремежа за развитие и професионално усъвършенстване, променя местните общности и взаимоотношенията в тях и дава резултати в промените, които настъпват в национален мащаб”, заяви Ирена Соколова. Тя беше категорична, че жените са носители на социална промяна и дейни участници в живота на общността.

„Активни, организирани, грижовни, диалогични и толерантни, дамите имат енергията да бъдат двигател на политики и процеси, които съответстват на това, което искаме за себе си и за децата си- красива, подредена, удобна за гражданите и социално отговорна държава, подчерта председателят на ЖГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име