НАЧАЛО ГЕРБ Представители на ЖГЕРБ от София и Варна бяха на посещение в Народното...

Представители на ЖГЕРБ от София и Варна бяха на посещение в Народното събрание по покана на Ирена Соколова

293
0
СПОДЕЛИ

1Над 100 представители на женската структура на ПП ГЕРБ от град София и град Варна посетиха Народното събрание на Република България, по покана на председателя на ЖГЕРБ и народен представител Ирена Соколова и народните представители от София и Варна. Дамите присъстваха на откриването на изложба за Холокоста, организирана от председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Среща с представителите на ЖГЕРБ проведоха председателя на структурата Ирена Соколова, Зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група Цветан Цветанов, председателя на НС Цецка Цачева и народни представители от ПП ГЕРБ.

„За нас е истинско удоволствие да посрещнем всички тези дами днес тук. Ние жените сме движещата сила на партия ГЕРБ. Сила, която не просто обръща избори, а която създава нова реалност в България“, заяви председателя на ЖГЕРБ.

Цветан Цветанов беше категоричен, че избирането на Ирена Соколова за председател на женската организация на ПП ГЕРБ е дало нова енергия на структурата. „Всички вие сте нашата сила. Благодарение на всички структури на ГЕРБ, връзката ни с хората е постоянна. Всички останали партии завиждат на нашия колектив, защото ние си говорим като приятели. ГЕРБ ни прави такива“, каза Цветанов.

„Резултатите на партия ГЕРБ са следствие от работата на всички нас, от нашето себеотдаване. Това е кауза, на която всички ние сме се посветили, защото тя защитава интересите на българските граждани, на нашите деца, на нашите родители, на нашите съпрузи. Срещите с вас винаги ме зареждат с положителни емоции, защото усещам енергията, която се мултиплицира, когато сме заедно на едно място. Защото ние всички сме част от едно цяло“, заяви председателят на НС Цецка Цачева. „Всички ние от Жени ГЕРБ имаме уникалния шанс една изключителна дама да ръководи дамската структура на партията. Видима е промяната в дейността на организацията“, подчерта тя.

В края на срещата дамите от ГЕРБ имаха възможност да зададат своите въпроси и се запознаха с дейността на парламента. Те изгледаха от балконите на Народното събрание пленарното заседание на депутатите и направиха обиколка на сградата на парламента.

От своя страна представителите на ЖГЕРБ благодариха за поканата и отделеното внимание от страна на парламентарната група на ПП ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име