НАЧАЛО ГЕРБ Представители на ЦДГ „Брезица“ в гр. Брезник посетиха Парламента по покана на...

Представители на ЦДГ „Брезица“ в гр. Брезник посетиха Парламента по покана на председателя на ЖГЕРБ Ирена Соколова

295
0
СПОДЕЛИ

IMG_2717Директорът на ЦДГ „Брезица“ в град Брезник Емилия Алексова, учители и възпитатели от детското заведение посетиха Народното събрание на Република България по покана на народния представител и председател на ЖГЕРБ Ирена Соколова.

„Целта на нашето посещение е да се срещнем с народните представители и да дадем гласност на прекрасните идеи, които имат децата от ЦДГ „Брезица“, да предадем техните послания за това да бъдем по-добри и да си помагаме взаимно. Нашата голяма мисия днес е да представим идеята си за кръгла маса, в която да се включат и народни представители от ПП ГЕРБ. До сега сме провели няколко тематични инициативи, свързани с определени дни, например 20 март – международният ден на щастието, в които представяме информация на децата, с какво са свързани те. Посланията в тези кръгли маси са изключително позитивни и са свързани с това да направим света по-добър и по-усмихнат. Инициативите ни са подкрепени от г-жа Соколова, обществени организации, общини, областни управители“, заяви г-жа Алексова.

По време на посещението си гостите от Брезник се срещнаха със зам.-председателя на ПП ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов. Те имаха възможността да се запознаят с начина на работата на институцията и да направят обиколка на сградата на институцията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име