НАЧАЛО ГЕРБ Зам.-председателят на парламентарната комисия по култура и медии в НС Ирена Соколова...

Зам.-председателят на парламентарната комисия по култура и медии в НС Ирена Соколова организира изложба на творби на художника Людмил Георгиев в парламента

258
0
СПОДЕЛИ

1Народният представител и зам.- председател на парламентарната комисия по култура и медии Ирена Соколова бе организатор на изложба на творби на художника Людмил Георгиев в Народното събрание на Република България. Изложбата бе открита от зам.-председателя на Народното събрание Димитър Главчев.

“Изложбата включва два цикъла творби, единият цикъл включва графика монoтипия, а другият цикъл са рисунки с пастел, хартия, смесена техника. Творбите са създадени в различни години. Това е една представителна изложба. Няма определена тематика. Избрах произведения, които ще ме  представят най-комерсиално, защото това е, което артистът цели и могат да бъдат възприети и оценени от по-голям кръг хора”, заяви Людмил Георгиев, той не пропусна да благодари на г-жа Соколова и парламентарната група на ПП ГЕРБ за поканата и прекрасното посрещане.

Гости на събитието бяха още народни представители от ПГ на ПП ГЕРБ, областният управител на Плевен Ралица Добрева, кметът на родното място на артиста град Кнежа Илийчо Лачовски. След официалното откриване на изложбата талантливата пианистка Анжела Тодорова изпълни три класически музикални произведения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име