НАЧАЛО ГЕРБ Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова се срещна с дамската структура на...

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова се срещна с дамската структура на партията от Добрич

979
0
СПОДЕЛИ

12325157_10205576808328408_1748106502_nПредседателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова бе специален гост на годишното отчетно събрание на областната структура на Жени ГЕРБ-Добрич. По време на събранието дамите от област Добрич направиха отчет за своята дейност през изминалата година. Обсъдени бяха предстоящите дейности на местната организация през 2016 г. с конкретизиране на инициативите и сроковете за осъществяване. Поставени бяха и организационни и структурни въпроси.

„С годините дамската структура на ПП ГЕРБ се доказа като двигател на големите успехи на партията. От нас се очаква да диктуваме значимия социален дебат с изнасянето на дневен ред на най-важните теми. Всички хора, дори и най-добрите и успешните имат нужда от партньорство и подкрепа, и колкото и да са силни предпочитат да усетят приятелско рамо. Знайте, че винаги можете да разчитате на моето съдействие и помощ“, заяви Ирена Соколова.

На събранието присъстваха  народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Добрич Румен Иванов, народният представител и общински ръководител на организацията в града Живко Мартинов, ръководителите на осемте партийни организации в област Добрич, както  и над седемдесет представителки на структурата на партията в областта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име