НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова приветства участниците в първия панаир на учебно-тренировъчни форми...

Ирена Соколова приветства участниците в първия панаир на учебно-тренировъчни форми в град Перник

263
0
СПОДЕЛИ

1IMG_2909Приветствие и пожелание за успешна бизнес кариера отправи народният представител от ПП ГЕРБ-Перник Ирена Соколова  към участниците в  първия панаир на учебно-тренировъчни форми в град Перник, организиран от Професионалната гимназия по икономика.

В продължение два дни учениците от гимназията ще представят как се управлява фирма и какви са начините тя да бъде печеливша. Изложението на учебните предприятия е своеобразно състезание на професиите, в което  участват десет търговски фирми и една търговска банка. Учебно-тренировъчната фирма е модел на предприятие, предназначен за учебни цели. Всички фирми работят под ръководството на Центъра на учебно-тренировъчните фирми в град София.

„Предприемаческият дух, който развивате чрез тези учебно-тренировъчни фирми, е плод, най-напред на личното ви желание да се изявите, но също така и на вътрешната свобода, която усещате, защото няма как да бъдете успешни предприемачи, ако не сте вътрешно свободни. Щастлива съм, че Професионалната гимназия по икономика в Перник, която трябва да бъде стожер на предприемачеството в града, ще го представи на национално ниво чрез своите десет фирми. Искрено вярвам, че в следващите два дни ще  реализирате продажби и печалби, които да ви донесат самочувствието, което заслужавате“, заяви Ирена Соколова. Тя подчерта, че конкурентната среда е тази, която ражда успеха.

„Бъдете много напористи,  с мисъл за това как да задминете другите фирми. Пожелавам ви на панаира в Пловдив водещият град да бъде Перник“, каза още народният представител.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име