НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова присъства на инициативата „Покани приятел“ на местната структура в Плевен

Ирена Соколова присъства на инициативата „Покани приятел“ на местната структура в Плевен

199
0
СПОДЕЛИ

j gerb pleven iniziativa 1Силен интерес и чудесен отклик получи в Плевен инициативата на председателя на ЖЕНИ ГЕРБ Ирена Соколова „Покани приятел”. Идеята е дамите, членуващи в женската организация да поканят свои приятели, колеги и близки на приятно събирани, на което те да получат възможност да се присъединят към партийната организация.

„Това, което ми се иска е да може женската организация да стане авторът на тази социална близост и това социално събиране, от което имаме нужда всички ние. И тъй като на жената е присъщо да бъде майка, да бъде покровителя на домашното огнище, затова на жената приляга тя да събира хората около себе си. Няма по прекрасно чувство от това, което изпитваме, когато домът се изпълни с много поколения – деца, внуци, правнуци Това е чувството, което изпитвам и днес. Сред толкова много хора, обединени от една идея – да живеят по-добре”, заяви Ирена Соколова.

По думите й доброто ражда добро, войната, разделението и съперничеството носят само разруха.

Папка с молби за членство в партия ГЕРБ връчи на Ирена Соколова и Владислав Николов членът на НИС на ЖЕНИ ГЕРБ Диана Данова. Тя сподели, че е била силно впечатлена от мотивите посочени от хората, които тя обобщи като идейни, емоционални и съзидателни. Диана Данова връчи дарение от името на ЖЕНИ ГЕРБ на Българска асоциация „Спортни ученически игри“.

На срещата под мотото „Покани приятел” бе представен и новоизбраният председател на общинската структура на ЖЕНИ ГЕРБ в Плевен Петя Василева. Тя също приветства инициативата и декларира, че позитивната енергия, генерирана тази вечер, ще бъде оптимално приложена в бъдещите проекти на  плевенската женска.

За доброто настроение и атмосфера се погрижиха перкусионистите от Музикалното училище в Плевен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име