НАЧАЛО ГЕРБ МГЕРБ-Перник с инициатива за Седмицата на гората

МГЕРБ-Перник с инициатива за Седмицата на гората

551
0
СПОДЕЛИ

1Младежката структура на ПП ГЕРБ-Перник отбеляза седмицата на гората с инициатива за засаждане на дръвчета в двора на Център за настаняване от семеен тип в кв. Изток.

В проявата на МГЕРБ и децата от центъра  участе взеха  кметът на Община Перник и областен координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, кметът на кметство “Изток” Емил Костадинов, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев и общинският съветник Андрей Павлов.

„Инициативата на младежите е прекрасна, защото дава възможнат и на децата от ЦНСТ да се включат активно нея, като по този начин допринасят за развитието и облагородяването на центъра“, каза д-р Церовска.

Кметът на кметство „Изток“ Емил Костадинов заяви, че за втори път в рамките на последната половин година МГЕРБ-Перник провежда ицициатива, свързана със засаждане на дръвчета в кметството. „Амбицията ни е да превърнем екоакцита в традиция“, подчерта той.

В двора на центъра бяха засадени плодни дръвчета, туй и декоративни растения. Средставата, с които бяха закупени фиданките, бяха осигурени след предаването на вторични суровини на десетки килограми хартиени и пластмасови материали.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име