НАЧАЛО ГЕРБ Отчетно събрание проведе партийната структура на ГЕРБ-Радомир

Отчетно събрание проведе партийната структура на ГЕРБ-Радомир

269
0
СПОДЕЛИ

1DSC_0086 - CopyОбластният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска бе гост на отчетно събрание на общинската структура партията в Радомир.

„Благодаря Ви за дейната работа по време на предизборната кампания. Вярвам, че Пламен Алексиев и представителите на партия ГЕРБ в Общински съвет-Радомир, категорично ще оправдаят гласуваното им доверие“, заяви д-р Церовска.

Обстоен анализ на изборните резултати от местни избори 2015 направи общинският ръководител на партийната структура в Радомир и кмет на града Пламен Алексиев. Той благодари на жителите на Радомир, че му гласуват огромното доверие да бъде първият кмет на Общината, избиран в два последователен мандата.

„По време на първия ми мандат, положихме основите на всичко онова, което в този мандат ни предстои да изградим“, заяви Алексиев.  Той подчерта, че резултатите от местните избори през 2015, спрямо тези от 2011 г. са показателни за това, че Общината върви в правилната посока.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ в Радомир направи отчет на резултатите от изборите във всички населени места в общината и изрази удовлетворението си от постигнатите резултати.

Алексиев прикани членовете и симпатизантите на ГЕРБ да продължават да работят все така усърдно и с желание. Той подчерта, че не бива да се допуска отпускане в редиците, тъй като и тази година предстоят важни избори, които ПП ГЕРБ трябва да спечели категорично.

„На пети юни ни предстои местен вот в Старо село.  За нас е въпрос на чест изборите там да бъдат спечелени убедително, защото са видими постигнатите резултати от нашето управление. Това е първият ни важен тест преди изборите за президент“, категоричен беше Пламен Алексиев.

На събранието присъстваха още организационният секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на младежката структура на партията в Перник Денислав Захариев, зам.-кметът на Община Перник Севделина Ковачева и групата общински съветници от ПП ГЕРБ-Радомир.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име