НАЧАЛО ГЕРБ Дами от ГЕРБ София се включиха в кампанията „Ако си дал, не...

Дами от ГЕРБ София се включиха в кампанията „Ако си дал, не си живял напразно“

283
0
СПОДЕЛИ

13007253_536933483146277_7667126279588919544_nСъпричастност с каузата на двете пернишки дизайнерки Катрин Богданова и Мария Феодорова „Ако си дал-не си живял напразно“ изразиха дамите от ЖГЕРБ-София. Благотворителната кампания се осъществява съвместно с Жени ГЕРБ-Перник и има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение, които нямат възможност да имат рокля или костюм за абитуриентския си бал. Катрин и Мария прекрояват и променят дрехите спрямо нуждите на момичетата и момчетата, добавят аксесоари, като ги превръщат в нови и уникални бални тоалети.
Много красиви и дизайнерски тоалети дариха д-р Юлия Николова (д-р Юлето), член на управителния съвет на дамската структура на ПП ГЕРБ в София, Цветелина Георгиева, координатор на ЖГЕРБ в район Кремиковци и Станислава Стойнева.
В Перник дамите бяха посрещнати от областния координатор на ЖГЕРБ-Перник Елза Драгомирова, общинският ръководител на структурата Роза Стоилова и Маргарита Мирчева, член на областното ръководство на ЖГЕРБ-Перник.
„За кампанията разбрахме от г-жа Ирена Соколова и веднага взехме решение да се включим в нея, защото човещината и любовта са изконни човешки ценности и добродетели. Ние като жени сме пазители на добротата и на морала и винаги се стремим да подкрепяме хората, които имат нужда. За мен е изключително важно това, че тези деца ще бъдат облечени със стилни рокли и костюми“, заяви д-р Юлия Николова.
„Благодарим за изключителната отзивчивост от страна на район Кремиковци, които първи се отзоваха на поканата да се включат в инициативата“ заяви Елза Драгомирова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име