НАЧАЛО ГЕРБ Нова цветна градинка ще радва жителите на квартал „Мошино“ след пролетна акция...

Нова цветна градинка ще радва жителите на квартал „Мошино“ след пролетна акция на ЖГЕРБ-Перник

256
0
СПОДЕЛИ

1DSC_0071Пролетно засаждане на цветя проведе дамската структура на ПП ГЕРБ-Перник. Инициативата се осъществява съвместно с партийния клуб “Изток 3” с клубен ръководител Валентина Василева. Над 200  стръка цветя от различни видове бяха  засадени  в градинката пред Районен младежки дом в квартал „Мошино“.

„Спонтанно възникна идеята, не просто да правим градинки, но и да ги осиновим, тоест да се грижим за тяхната поддръжка. Призовавам всички перничани да се включат в нашата инициатива „Осинови градинка“, да използват междублоковите площи, за да направят градинки и да се грижат за тях“, заяви областният координатор на ЖГЕРБ-Перник Елза Драгомирова. Тя призова всички, които се включат в инициативата, да изпращат снимки до 15 май на лични съобщения във фейсбук страницата на ГЕРБ-Перник. Авторите на най-сполучливите снимки ще получат бъдат наградени в навечерието на 24 май.

Кметът на кметство “Изток” инж. Емил Костадинов също се включи  в инициатива по пролетно засаждане на цветя.

„Поздравявам дамите от ГЕРБ за прекрасната инициатива. С огромен ентусиазъм  приех поканата да се включа в нея, защото гражданската активност е пътят към преобразяването на кметство “Изток” в един истински европейски квартал”, заяви инж. Костадинов.

Активно участие взеха още общинският ръководител на ЖГЕРБ в града Роза Стоилова, членове на областното ръководство на дамската структура в Перник и общинският съветник Бойка Иванова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име