НАЧАЛО ГЕРБ МГЕРБ-Перник проведе областно събрание

МГЕРБ-Перник проведе областно събрание

280
0
СПОДЕЛИ

DSC_0021Младежката структура на ПП ГЕРБ-Перник проведе областно събрание. Официални гости на събитието бяха областният координатор на ГЕРБ-Перник и кмет на града д-р Вяра Церовска, председателят на МГЕРБ  и народен представител Георг Георгиев  и членовете на НИС на МГЕРБ Моника Димова и Михаела Иванова.

Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска благодари на младежите за активната дейност през годините.

„Без вашата подкрепа и активната ви работа по време на предизборната кампания, победата щеше да бъде много по-трудна“, подчерта тя.

„Политическа партия ГЕРБ в момента носи историческа отговорност за развитието на нашата държава. Всички ние трябва да бъдем съпричастни с политиката, която г-н Борисов и ПП ГЕРБ  водят. Ние нямаме право да свеждаме глава и да чакаме някой друг да върши нашата работа нещо вместо нас. Нашата  дейност  е начин на мислене. В това е силата на ГЕРБ“, заяви Георг Георгиев. Той даде висока оценка на дейността на младежката структура на партията в Перник и подчерта, че МГЕРБ-Перник е активна част от всички национални инициативи на МГЕРБ.

„Можете по всяко едно време да разчитате на националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ. Имаме и много добра координация с младежкия лидер на ПП ГЕРБ-Перник Денислав Захариев“, каза още Георг Георгиев.

Събранието бе ръководено от областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев. Отчет за дейността на структурите в отделните общини представиха общинските координатори на младежките структури в шестте общини от област Перник.  Те идентифицираха важните за младежите проблеми в отделните общини. Обсъдени бяха предстоящите инициативи  на МГЕРБ в областта .

На събранието присъстваха кметът на кметство „Изток“ Емил Костадинов, общинският съветник от ПП ГЕРБ-Перник Андрей Павлов и представители на младежката организация от петте общини в област Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име