НАЧАЛО ГЕРБ Областният координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска присъства на събрание на партийни...

Областният координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска присъства на събрание на партийни клубове в Перник

292
0
СПОДЕЛИ

1DSC_0049 - CopyВ присъствието на областния координатор на ПП ГЕРБ-Перник и д-р Вяра Церовска  регулярно събрание проведоха партийните клубове „Рено“ и „Център 2“. Д-р Церовска  направи обстоен анализ на извършената  от Общината  дейност от началото на мандата и като кмет.

„От всички нас зависи да направим така, че жителите на Община Перник да бъдат горди от факта, че са перничани. От изключителна важност е да съумеем да развием природните и културни богатства, които имаме като даденост“, заяви д-р Церовска. Тя покани присъстващите да се включат в пролетното почистване на града в дните от 22-ри до 27-ми април.

Кметът на Община Перник и зам.-кметът Денислав Захариев представиха дейностите и инициативите, които Общината предстои да реализира.

„Одобрена е инвестиционната програма на Община Перник за облагородяване на населените места, която ще бъде реализирана до края на 2018 г. Отпуснатите средства ще бъдат в размер от 24 млн. лева“, подчерта Денислав Захариев.

На събранието бяха обсъдени наболелите проблеми в град Перник и бяха изложени вижданията на кмета и кметския екип за тяхното разрешаване. Денислав Захариев отбеляза, че на сайта на Общината има обявена гореща телефонна линия за подаване на сигнали, на  които се реагира своевременно. Планирани бяха и предстоящите инициативи на партийните клубове.

На сбирката присъстваха още кметът на кметство „Изток“ инж. Емил Костадинов, общинските съветници от ПП ГЕРБ-Перник Бойка Иванова и Клара Будинова и членове на общинското ръководство на партията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име