НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ-Перник отбеляза Световния ден на Земята

ГЕРБ-Перник отбеляза Световния ден на Земята

229
0
СПОДЕЛИ

tevaС инициатива по засаждане на дръвчета в кв. „Тева“ ПП ГЕРБ-Перник отбеляза Световния ден на Земята. Сто и двадесет млади фиданки от видовете бреза, липа и канадски дъб, осигурени от общинско дружество “Флор”, бяха посадени в специално определено за целта място. Организатор на събитието е партийният клуб „Нова Тева 2“ с клубен ръководител Андрей Павлов и се осъществява със съдействието на горското Югозападно държавно предприятие.

В залесителната акция участие взе народният представител и общински ръководител на структурата на ПП ГЕРБ в Перник Ирена Соколова. Тя подчерта, че инициативата се провежда за поредна година, а целта на екоакцията е тя да се превърне в традиция, към която да бъдат приобщени все повече хора.

„Всяка година с удоволствие провеждаме кампании по озеленяване, защото по този начин допринасяме за един по-красив, зелен и по-приветлив облик на град Перник“, заяви народният представител.

Дейно участие в инициативата взеха още областният координатор на ЖГЕРБ Елза Драгомирова и представителите на ПП ГЕРБ в Общински съвет-Перник Андрей Павлов и Бойка Иванова.

.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име