НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ Благоевград се включи в благотворителната кампания „Ако си дал-не си...

ПП ГЕРБ Благоевград се включи в благотворителната кампания „Ако си дал-не си живял напразно“

260
0
СПОДЕЛИ

DSC_0778Областната структура на ПП ГЕРБ в Благоевград  се включи в кампанията „Ако си дал-не си живял напразно“ , подкрепена от дамската структура на ЖГЕРБ-Перник. Благотворителната кампания се осъществява по инициатива на двете талантливи дизайнерки от модна къща „Beauty angels“ Катрин Богданова и Мария Феодорова и има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение, които нямат възможност да си закупят рокля или костюм за абитуриентския си бал. Катрин и Мария прекрояват и променят дрехите спрямо нуждите на момичетата и момчетата, добавят аксесоари, като ги превръщат в нови и бални тоалети.

В Перник дамите бяха посрещнати от областния координатор на ЖГЕРБ-Перник Елза Драгомирова. Тя благодари на партийната структура на ПП ГЕРБ от област Благоевград за даряването на десетки рокли и костюми.

„Изключително съм щастлива, че кампанията „Ако си дал-не си живял напразно“ придоби такава популярност на национално ниво, защото тази година ще можем да облечем с красиви бални рокли и костюми много деца, и по този начин ще допринесем за това те да преживеят една незабравима бална нощ“, подчерта Елза Драгомирова.

„Благодаря на 14-те общински структури на ПП ГЕРБ в област Благоевград за желанието да се включим в тази благотворителната инициатива. Поздравявам и двете млади дизайнерки и дамите в Перник за прекрасната кампания, която организират за втора поредна година“, заяви областният координатор на ПП ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Севаклиева. Тя подчерта, че най-голям брой от дарените тоалети са осигурени от партийната структура на ГЕРБ в община Банско.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име