НАЧАЛО ГЕРБ Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска се срещна с ръководството...

Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска се срещна с ръководството на Съюза на пенсионерите в Перник

296
0
СПОДЕЛИ

IMG_35791Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на Общината д-р Вяра Церовска и секретарят на общинското ръководство на партията в града Денислав Захариев проведоха работна среща с представители на областния и общинския съвет на Съюза на пенсионерите в Перник. На срещата беше обсъдена дейността на пенсионерските клубове в Перник и областта.

„ГЕРБ като партия и ние като представители на Община Перник,  имаме изключително добри контакти с пенсионерските организации в Перник“, заяви д-р Церовска. Тя подчерта, че поддържането на тясна връзка между общината и пенсионерските клубове е от изключителна важност, за да има възможност общината да помогне за повишаване качеството на  живота на възрастните хора.  Д-р Церовска  каза още, че пенсионерските клубове са значим фактор в обществения живот в община Перник и е необходимо да вземат активно участие в обществените обсъждания.

Зам.-кметът Денислав Захариев  покани представителите на съюза на пенсионерите да се включат в общественото обсъждане на наредба за създаване на социални жилища, което ще се проведе на 5-ти май /четвъртък/ в  конферентната зала на Двореца на културата. Той пое ангажимента Община Перник да осигури  компютърни конфигурации, които да послужат за дейността на пенсионерските клубове.

Представителите на Съюза на пенсионерите бяха категорични, в област Перник функционират едни от най-добрите пенсионерски клубове в цяла България, които са в добра координация с общинската власт в Перник. Като добър пример бяха посочени пенсионерските клубове в кметствата Църква, Люлин и Дивотино.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име