НАЧАЛО ГЕРБ Общински съветници от ПП ГЕРБ-Перник с зриемен ден на 11 май

Общински съветници от ПП ГЕРБ-Перник с зриемен ден на 11 май

224
0
СПОДЕЛИ

1IMG_35961111111111111

На 11 май /сряда/ от 10 до 12 ч. представителите на политическа партия ГЕРБ в Общински съвет-Перник Румяна Гьорева и Цветана Пиралкова ще проведат приемен ден с граждани в Община Перник.
Румяна Гьорева е председател на групата общински съветници от ПП ГЕРБ-Перник, председател на Постоянна комисия „Образование, наука, култура и вероизповедания” и член на Постоянна комисия „Общинска собственост, концесии, приватизация и следприватизационен контрол”.
Цветана Пиралкова е зам.-председател на Постоянна комисия „Регионална политика, местно самоуправление и нормативна уредба” и е в състава на Постоянна комисия „ Икономически въпроси, стопанска политика и инвестиции” и Постоянна комисия „Транспорт, обществен ред, сигурност и паркинги”.
Приемна в кметство „Изток“, ще проведат кметът на кметството Емил Костадинов и общинските съветници от ПП ГЕРБ-Перник Ивайло Богданов и Мирослава Николова.
Общинските съветници са членове на Постоянна комисия „Бюджет, финанси и европроекти” в ОбС.
Мирослава Николова участва в Постоянна комисия „Икономически въпроси, стопанска политика и инвестиции”.
Ивайло Богданов е член на Постоянна комисия „Икономически въпроси, стопанска политика и инвестиции”.
Сигнали, мнения, становища и въпроси могат да бъдат подавани и по електронен път на имейл едрес savetnici_gerb_pk@abv.bg, както и на адрес: гр. Перник, пл. “Св. Иван Рилски” N1, адресирано до представителите на ПП ГЕРБ в ОбС-Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име