НАЧАЛО ГЕРБ Двама представители на ПП ГЕРБ-Перник взеха участие в конференция “Заедно за толерантност...

Двама представители на ПП ГЕРБ-Перник взеха участие в конференция “Заедно за толерантност и недискриминация на малцинствените групи“

298
0
СПОДЕЛИ

11705327_678116575653447_4111569498978875059_nПредставителите на ПП ГЕРБ-Перник Андрей Павлов и Розалина Николова взеха участие в конференция на тема “Заедно за толерантност и недискриминация на малцинствените групи“ в София. Форумът се организира от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, съвместно с Фондация „Ханс Зайдел“ и Вилфред Мартенс Център.

Конференцията беше  открита от председателя на ПГ на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов,заместник-председателя на ПП ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, и от Богдан Мирчев – представител на фондация „Ханс Зайдел“.

Лектори на конференцията бяха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев, кметът на Община Враца Калина Каменов, доц. д-р Ана Джумалиева – председател на Комисията за защита от дискриминация и Георги Кръстев – секретар на Съвета по Сигурността. Модератор на дискусиите бе зам.-председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика Светлана Ангелова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име