НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова проведе приемен ден с жители в Перник и Брезник

Ирена Соколова проведе приемен ден с жители в Перник и Брезник

314
0
СПОДЕЛИ

13240029_548577748648517_506731563283791810_nНародният представител и зам.-председател на парламентарната комисия по културата и медиите  Ирена Соколова проведе приемен ден с граждани в Перник и Брезник. Представители на регионалното ръководство на съюза на инвалидите  потърсиха съдействие за организирането на алея на занаятите по повод предстоящия юбилеен фестивал на хората с увреждания. Вторият въпрос, който представиха представителите на съюза на инвалидите бе свързан с възможностите за включване на фестивала в културния календар на Министерството на културата.

Жители изложиха проблем отнасящ се до недостатъчното време на пешеходците за пресичане на светофара при разклона за с. Драгичево.

Граждани представиха лични и социални проблеми.

Групата общински съветници от ПП ГЕРБ в община Ковачевци разговаряха с народния представител във връзка с законови нарушения, извършвани от общинската управа в селото. Граждани изтъкнаха проблеми, свързани с благоустройството и водоснабдяването на малките населени места. Земеделски производители и стопани изразиха притеснението си от върлуващата  зараза по животните.

Народният представител изслуша внимателно проблемите на гражданите и оказа съдействие за запознаване на компетентните органи с представените казуси.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име