НАЧАЛО ГЕРБ Вяра Церовска уважи празника на с. Рударци

Вяра Церовска уважи празника на с. Рударци

265
0
СПОДЕЛИ

Кметът на Община Перник и областен координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра беше официален гост на традиционния събор в с. Рударци. Tя беше посрещната от кмета на селото Богдан Богданов.

Д-р Церовска отправи приветствено слово към събралите се граждани.

„Ако в Рударци има хиляда къщи, то живеещите тук са поне пет хиляди. Нищо по-хубаво не може да си пожелае едно населено място. Това се дължи и на топлия склон на Витоша, и на хубавия климат, но голяма е заслугата и на невероятния кмет, който Рударци има“, заяви д-р Церовска. Тя пожела на жителите и гостите на селото много здраве и радост, а на кмета Богда Богданов пожела да има мерак да направи Рударци дори още по-привлекателно за живеене място.

Своето пожелание за здраве и благополучие  към жители и гости на Рударци отправи и кметът на селото Богдан Богданов.

1DSC_0247По традиция празникът се провежда в последната седмица на месец май и се отбелязва с богата фолклорна програма. Събитието е част от културния календар на Община Перник.

На събитието присъстваха още организационният секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, лидерът на младежката структура на партията в Перник Денислав Захариев, областният управител на Перник д-р Александър Александров, зам.-кметът Севделина Ковачева  и кметовете на населени места в област Перник, общински съветници от ПП ГЕРБ-Перник, членове и симпатизанти на партията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име