НАЧАЛО Жени Започна четвъртата Политическа академия на ЖГЕРБ, организирана от председателя на дамската структура...

Започна четвъртата Политическа академия на ЖГЕРБ, организирана от председателя на дамската структура Ирена Соколова

303
0
СПОДЕЛИ

IMG_4285Започна четвъртата Политическа академия на Жени ГЕРБ. Инициатор и организатор на събитието е председателят на дамската структура на ПП ГЕРБ  и народен представител Ирена Соколова. Форумът, който се провежда от 3 до 5 юни в черноморския комплекс „Албена“, събра близо 200 участнички от областните структури на партията в страната.

„Жените работят за развитие и просперитет, а политическа партия ГЕРБ е единствената политическа сила в страната, която целенасочено развива техния потенциал на различни нива в политиката, икономиката образованието, и здравеопазването“, подчерта Ирена Соколова.

Академията се провежда в четири модула – „Законодателство “, „Политика и управление“, „Управление и развитие на основни секторни политики“ и „Жените в управлението и политиката на вземане на решения“.

Форумът се организира съвместно от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, Жени ГЕРБ и фондация „Ханс Зайдел“.

Официално Четвъртата политическа академия на ЖГЕРБ ще бъде открита утре от председателя на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име