НАЧАЛО ГЕРБ Вяра Церовска присъства на традиционния празник на с. Големо Бучино

Вяра Церовска присъства на традиционния празник на с. Големо Бучино

233
0
СПОДЕЛИ

1DSC_0430Кметът на Община Перник и областен координатор на местната партийна структура на партия ГЕРБ д-р Вяра Церовска бе официален гост на традиционния празник на с. Големо Бучино. Тя поздрави жителите и гостите на празника, като им пожела здраве и благоденствие.

„Скъпи приятели, всяка година на този празник сме тук заради хубавото село, заради хубавите хора, заради хубавата програма, заради добрите приятели, но и заради кмета на селото Александър Александров, който променя с всяка година Големо Бучино. Убедена съм, че нещата, които предстоят да случат в Големо Бучино, ще направят селото още по-хубаво, а тържествата още по-големи“, заяви още д-р Церовска.

Празнично слово произнесе и кметът на населеното място Александър Александров. Той благодари на д-р Церовска и Община Перник за оказаната подкрепа в организирането на празника.

За доброто настроение на присъстващите бе подготвена специална музикално-танцова програма.

Събора в с. Големо Бучино уважиха още представители на областното и общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Перник, организационният секретар на областната структура на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният клубен ръководител на младежката структура на партията в Перник Денислав Захариев, зам.-кметът на Община Перник Севделина Ковачева, кметове на населени места в Общината, д-р Александър Александров, общинският съветник от ПП ГЕРБ-Перник Андрей Павлов, секретарят на Община Перник Радослава Манова, представители на младежката структура на партията в града.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име