НАЧАЛО ГЕРБ Общинският съветник от ПП ГЕРБ-Перник Андрей Павлов и членове на партийната структура...

Общинският съветник от ПП ГЕРБ-Перник Андрей Павлов и членове на партийната структура боядисаха и облагородиха детска площадка в кв. Тева

471
0
СПОДЕЛИ

13510781_563217347184557_6727893494183935103_nМладежкият представител на  ПП ГЕРБ в Общински съвет Перник и ръководител на партийния клуб „Нова Тева 2“ Андрей Павлов организира инициатива за обновяване на детска площадка в квартал „Тева“. В проявата участие взеха  представители на младежката структура на ПП  ГЕРБ в Перник и членове на партийния клуб „Нова Тева 2“, както и общинският съветник Румен Станишев.

Едни от най-любимите на малчуганите места за игра-пясъчниците, бяха запълнени и грижливо загладени. Боядисани бяха люлките, пейките и пързалките в детската площадка.

„Като човек, ангажиран с обществена дейност, но най- вече като жител на Община Перник и кв. Тева, считам за свое гражданско задължение това, да помогна да превърнем квартал Тева в едно по-приветливо и благоустроено място за живеене. Община Перник полага огромни усилия за облагородяването на града ни, затова наш дълг е да пазим постигнатото, но и да дадем своя личен принос като граждани и да превърнем заедно в един от развитите градове у нас“, сподели Андрей Павлов и благодари на всички, които се включиха в инициативата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име