НАЧАЛО ГЕРБ Ирена Соколова проведе приемен ден с жители на Община Перник и Община...

Ирена Соколова проведе приемен ден с жители на Община Перник и Община Ковачевци

337
0
СПОДЕЛИ

13652442_10206387215748087_806330386_n (1)Народният представител и зам.-председател на парламентарната комисия по култура и медии Ирена Соколова проведе приемен ден с жители на Община Перник и Община Ковачевци.

В разгара на земеделския сезон, граждани поискаха съдействие от народния представител за разрешаване на проблеми, свързани с поземлени имоти. Казусите бяха представени и пред  директора на Областната дирекция „Земеделие” в Перник Анна Цветкова, която консултира гражданите за възможните мерки за разрешаване на казусите.  Изложени бяха още лични, социални и инфраструктурни проблеми.

Много проблеми , свързани с неуредиците  в община  Ковачевци, представиха  жители на населеното място. Народният представител и гражданите разговаряха за нуждата от подобряване качеството на услугите там. Те разказаха за липсата на аптека и работещ банкомат в общината и споделиха възмущението си от високите цени на стоките в сравнение с другите общини в областта . Жители на Ковачевци представиха още имотни и битови проблеми.

Ирена Соколова се отнесе с внимание към проблемите на гражданите и съдейства чрез запознаване компетентните институции за навременно разрешаване на представените казуси.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име