НАЧАЛО ГЕРБ ЖГЕРБ-Перник с благотворителна акция

ЖГЕРБ-Перник с благотворителна акция

327
0
СПОДЕЛИ

IMG_4548 - CopyЖенската структура на ПП ГЕРБ-Перник направи дарение от дрехи на Защитеното жилище към  Фондация  „П.У.Л.С.“. С лични дарения в инициативата участваха областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Перник Елза Драгомирова, общинският ръководител на дамската структура Роза Стоилова, организационният секретар на областната структура на ЖГЕРБ-Перник Маргарита Мирчева и представителите на ПП ГЕРБ в Общински съвет-Перник Бойка Иванова и Клара Будинова.

Това е поредната дарителска акция на дамската структура към Фондация „П.У.Л.С.“. Жени  ГЕРБ-Перник осъществяват съвместна дейност с неправителствената организация от дълго време. Последната обща  инициатива  бе кръгла маса на тема „Добрите практики срещу домашното насилие и насилието срещу жени“. Инициативата премина под мотото „Достатъчно- Ти не си сам (а)“. В кръглата маса взеха участие представители на фондацията, експерти и психолози с опит в преодоляване на последствията от домашното насилие.

Фондация “П.У.Л.С.” предоставя  ефективна програма от грижи в региона на Югозападна България за възрастни, юноши и деца, и техните семейства, които са преживели насилие. Фондацията предоставя правно консултиране и защита в случаите на домашно насилие, насилие над деца, закрила на детето и работи  за ефективното прилагане на Закона за Защита от Домашно Насилие, Закона за Закрила на Детето и Закона за Защита от Трафик на Хора.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име