НАЧАЛО ГЕРБ Представители на областното и общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Перник уважиха празника на...

Представители на областното и общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Перник уважиха празника на с. Драгичево

235
0
СПОДЕЛИ

1DSC_0495С много настроение и пъстра програма с. Драгичево отбеляза традиционния си събор. Официални гости на празника бяха кметът на община Перник и областен координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска и представители на областното и общинското ръководство на местната структура на Партията в Перник.

Празнично слово пред жители и гости произнесе кметът на населеното място Виктор Викторов, който им пожела много радост, щастие и здраве във всеки дом. Пред множеството гости на празника кметът на Драгичево представи и официалният герб на селото.

Представителите на партия ГЕРБ не пропуснаха възможността да се включат в извилото се в центъра на селото кръшно българско хоро.

Събитието бе уважено още от  организационния секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, кметове на населени места в Общината, зам.-председателя на Общински съвет в Перник Румяна Гьорева, общински съветници от ПП ГЕРБ, областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ в Перник д-р Елза Драгомирова и представители на дамската и младежката  структури на партията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име