НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ-Перник отбеляза 131-та годишнина от Съединението на България

ПП ГЕРБ-Перник отбеляза 131-та годишнина от Съединението на България

315
0
СПОДЕЛИ

1DSC_0371С церемонията за отдаване на почит към паметта на героите, жертвали живота си за Съединението на България, Перник отбеляза тържествено 131-та годишнина от знаменателния акт на националното ни обединение. В общоградското честване се включиха кметът на Община Перник и областен координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, народният представител и общински ръководител на партийната структура в Перник Ирена Соколова, представители на областното и общинското ръководство на партията.

Честването на Съединението на Княжество България и Източна Румелия  по традиция се проведе пред Двореца на културата в Перник. В церемонията участваха още организационният секретар на областната структура на партията в Перник Владислав Караилиев, областният клубен ръководител на младежката структура Денислав Захариев, зам.-кметът на Община Перник Севделина Ковачева, Областният управител на Перник д-р Александър Александров, зам.-председателят на Общинския съвет в Перник Румяна Гьорева, общински съветници от ПП ГЕРБ, кметове на населени места в Общината, членове и симпатизанти на партията.

Програмата продължи с тържествен концерт с участието на Духовия оркестър при Общински комплекс Двореца на Културата-Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име