НАЧАЛО ГЕРБ Представители на областното и общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Перник уважиха празника...

Представители на областното и общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Перник уважиха празника на с. Люлин

296
0
СПОДЕЛИ

14075212_1176841275707947_1805516672_oВ деня, в който честваме 131-та годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия, село Люлин отбеляза своя традиционен събор. Официални гости на празника в красивото пернишко село, разположено в полите на Люлин планина, бяха  кметът на Община Перник и областен координатор на местната структура на ПП ГЕРБ д-р Вяра Церовска и представители на областното и общинското ръководство на партията.

Д-р Церовска честити двойния празник на жителите и гостите на Люлин, като им пожела да бъдат здрави, щастливи и отговорни към бъдещето на страната ни.

„Бъдете горди с вековната история на българския народ и с достойните дела на нашите предци, отдали живота си в борбата за Съединението на Княжество България с Източна Румелия“, каза още кметът на Перник. Тя подчерта, че благодарение на усилията и неуморната работа на кмета Евгени Евгениев, село Люлин  добива нов съвременен облик и се превръща във все по-привлекателно място за живеене.

Поздрав към събралото се множество отправи и кметът на населеното място Евгени Евгениев.

Празникът продължи с кръшни хора, много песни и веселие.

Събитието уважиха още организационният секретар на областната структура на партията Владислав Караилиев, младежкият лидер на партийната структура в Перник Денислав Захариев, д-р Александър Александров, кметове на населени места в Общината от ПП ГЕРБ, зам.-председателят на Общински съвет-Перник Румяна Гьорева и общинският съветник Мирослава Николова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име