НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ-Перник отпразнува деветия си рожден ден

ПП ГЕРБ-Перник отпразнува деветия си рожден ден

356
0
СПОДЕЛИ

14324395_595736313932660_2470575095550232922_oСтотици членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ събра деветия рожден ден на областната структура на партията в Перник. Сред присъстващите на празника бяха кметът на Община Перник и областен координатор на местната структура на партията д-р Вяра Церовска и народният представител и общински ръководител на ПП ГЕРБ-Перник Ирена Соколова. Специални гости на събитието бяха евродепутатът от групата на ПП ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и областният управител на Софийска област Росица Тодорова.
Областният координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска поздрави всички гости за празника.
„Политическа партия ГЕРБ е най-силна и най-истинска, защото политиката, която правим е политика за хората“, заяви д-р Церовска. Тя подчерта, че страната ни е изправена пред много външни опасности и предизвикателства, които могат да бъдат решени само от силен лидер, от водач, който знае как отстоява Българските интереси, какъвто е министър председателя на Република България и председател на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов.
„За девет години в България политическа партия ГЕРБ няма загубени нито едни избори. Това е феномен, който до сега не се е случвал никъде в Европа. Нито в младите, нито в старите демокрации. Съвсем скоро предстои нов вот, който също ще бъде спечелен от партия ГЕРБ. Това е така, защото ГЕРБ е единствената политическа сила в страната, която наистина работи за гражданите“, заяви евродепутатът Владимир Уручев.
Празнично слово произнесе и народният представител Ирена Соколова.
„За ГЕРБ-Перник е гордост да чества своя девети рожден ден, защото този акт, който преди девет години беше заявен като политическа дързост, се превърна в един стабилен, синхронен, напредничав политически ход, който извежда и общината, и областта, и политическата партия, и общността, която сме създали, по пътя на стабилност, устойчивост и по-добро бъдеще“, подчерта Соколова.
Приветствия към членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ отправиха още общинските ръководители на партийната структура в Радомир, Брезник и Ковачевци.
Тържеството започна със специална празнична програма с много игри и забавления за най-малките гости на празника. Клоуни и аниматори се погрижиха за доброто настроение на децата. Дамите от ГЕРБ и представителите на общинските структури на партията пък бяха подготвили кулинарна изложба на традиционни български ястия и показаха завидни умения в кулинарното изкуство.
Кулминацията на вечерта бе тържествен концерт с участието на Берковска духова музика, Танцов състав „Настроение“, Фолклорна група „Земенски полъх“, към НЧ „Светлина 1022“, Милена Цветанова, Катерина Благоева.
По традиция събитието бе съпроводено с разрязването на празничната торта и коктейл за всички гости, уважили празника.
Официални гости на празника бяха още организационният секретар на местната структура Владислав Караилиев, областният клубен ръководител на младежката структура на ПП ГЕРБ-Перник Денислав Захариев, областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова, областният клубен ръководител на Старейшини ГЕРБ Искра Златанова, зам.-кметът на Община Перник Севделина Ковачева, зам.-председателят на Общински съвет-Перник Румяна Гьорева, кметове на населени места от Област Перник, общински съветници и представители на партията от всички общини в областта, симпатизанти и приятели на партията и много граждани.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име