НАЧАЛО ГЕРБ Изнесена приемна с жители на село Дивотино проведоха общински съветници от ПП...

Изнесена приемна с жители на село Дивотино проведоха общински съветници от ПП ГЕРБ-Перник

296
0
СПОДЕЛИ

DSC_0911 - CopyИзнесена приемна с жители на село Дивотино проведоха зам.-председателят на общинския съвет в Перник и председател на групата съветници от ПП ГЕРБ Румяна Гьорева и общинският съветник Иво Петров. На срещата присъства и кметът на населеното място Румен Сергиев. Десетки жители на Дивотино представиха пред  представителите на ПП ГЕРБ въпроси, главно свързани с водоснабдяването и канализацията в селото.

Кметът на Дивотино разясни, че коренът на проблема с водата започва много назад във времето и за да се разреши е необходимо да бъде извършена подмяна на цялата  водопроводна мрежа“, заяви кметът на Дивотино и допълни, че селото кандидатства с проект за финансиране по ПУДООС.

Румен Сергиев сподели още, че през следващата година в с. Дивотино предстои да бъде отворен медицински кабинет с лекар и зъболекар. На срещата бяха обсъдени още въпроси, свързани с извозването на битовите отпадъци в кметството.

От своя страна жителите на селото благодариха на Румен Сергиев за активната му дейност като кмет вече втори мандат, както  и неговата съпричастност към проблемите на гражданите.

Общинските съветници от ПП ГЕРБ запознаха гражданите с дейността на Общински съвет-Перник и в частност с тази на групата съветници от политическата сила. Представителите на местната власт отговориха на десетки въпроси и се ангажираха с оказване на съдействие за разрешаване на проблемите, които влизат в техните компетенции.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име