НАЧАЛО ГЕРБ Д-р Вяра Церовска и Ирена Соколова уважиха юбилея на актьора Васко Чушев

Д-р Вяра Церовска и Ирена Соколова уважиха юбилея на актьора Васко Чушев

532
0
СПОДЕЛИ

20160928_204438 - Copy60-годишен юбилей и 28 години на театралната сцена днес отбеляза обичаният актьор Васко Чушев. Театралният деец отпразнува своята годишнина със спектакъл на сцената на театъра, в който  е извървял голяма част от своя творчески път.

Специални гости на празника бяха кметът на Община Перник и областен координатор на местната структура на ПП ГЕРБ д-р Вяра Церовска и зам.-председателят на парламентарната  комисия по култура и медии Ирена Соколова.20160928_185505 - Copy

На сцената на Общински драматичен театър „Боян Дановски“ бе представена комедията „Вляво от асансьора“, а творецът за пореден път доказа, че  умее да забавлява и да разплаква от смях зрителите.

Кметът на Община Перник и народният представител лично отправиха своите поздравления, като пожелаха на големия актьор да съхрани нестихващия си творчески порив  и много нови успехи.

Празника на актьора  уважиха още д-р Александър Александров, областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова, представители на областното и общинското ръководство на партията в Перник, представители на ЖГЕРБ, МГЕРБ и СГЕРБ в Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име