НАЧАЛО ГЕРБ Започна Регионална политическа академия на Жени ГЕРБ, организирана от Ирена Соколова

Започна Регионална политическа академия на Жени ГЕРБ, организирана от Ирена Соколова

309
0
СПОДЕЛИ

14567359_1031854166931421_2912003241943908774_oПредседателят на дамската структура на Жени ГЕРБ и народен представител от ПП ГЕРБ-Перник е инициатор и организатор на Регионална политическа академия на Жени ГЕРБ, която се провежда в Разград. Участник във форума е областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова. Събитието е под надслов „Толерантност в политиката-политика в толерантността“.

С вашата енергичност, всеотдайност и сърцатост, реализацията на множество инициативи и проекти на организацията на жени ГЕРБ, провокираха социалната активност в цялата страна. Това заяви при откриването на регионалната политическа академия на Жени ГЕРБ в Разград председателят на организацията Ирена Соколова. Тя приветства всички присъстващи дами от смесените региони Разград, Шумен, Търговище и Силистра. По думите й, страната ни винаги е била остров на толерантността между различните етноси. “Само заедно можем да постигнем хармонията на различията ни”, каза тя.

„Жените са носители на много любов към живота. Те могат да изграждат и да събират разединеното. Ние сме така устроени, че да отсяваме нужното от ненужното. С днешния жест искаме да накараме дамите от Разград да приемат красотата като част от живота си и като потребност, и да им покажем, че винаги могат да разчитат на Жени ГЕРБ“, сподели Ирена Соколова.

„За мен е удоволствие да бъда част от този форум. Академиите на Жени ГЕРБ са изключително ценни, защото ни дават възможност да обменим опит, да споделим полезни практики и не на последно място да срещнем нови приятели“, сподели д-р Драгомирова.

Събитието бе открито от зам.-председателя на ПП ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов.

„За ГЕРБ тoлерантността е водеща. За нас е важно да бъдем близо до хората и да ги познаваме. Успехите на ГЕРБ са благодарение на активната работа на структурите ни и на доверието на хората“, заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ.

На мероприятието присъстват над 180 дами от Жени ГЕРБ от областите Разград, Шумен, Търговище, Силистра и от цялата страна. Лектори на събитието са министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и бившият конституционен съдия Георги Марков. Кметът на Разград Валентин Василев, кметът на Търговище Дарин Димитров и кметът на Силистра Юлиан Найденов пък представят пред дамите от ГЕРБ темата „Добрите решения и управление на конфликтите в местната власт – среда на толерантност и балансиране на ползите“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име