НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител Ирена Соколова проведе приемен ден с жители на „Изток”,...

Народният представител Ирена Соколова проведе приемен ден с жители на „Изток”, общ. Перник

240
0
СПОДЕЛИ

20161010_115034Народният представител и зам.-председател на комисията по култура и медии в 43-то НС Ирена Соколова се срещна с жители на кметство „Изток”. Въпросите, по които тя бе потърсена за съдействие, бяха основно от социален и битов характер. Граждани разговаряха с  народния представител за проблеми, свързани с осигурявне на трудова заетост.

Жител на кметство „Изток“ се поинтересува за начина на провеждане на предизборната капания за избор на президент и вицепрезидент на Република България и изрази своето желание да се включи като симпатизант на ПП ГЕРБ в предизборните прояви на партията в Перник.

Ирена Соколова бе потърсена за съвет във връзка с проблем, касаещ неизплатено обезщетение по оценка, свързана със щетите от силното земетресение през 2012 г. От своя страна народният представител му даде необходимите насоки относно процедурата, която следва да се предприеме, за да си потърси правата.

Жители на с. Садовик, община Брезник, споделиха, че от няколко месеца селото е оставено без вода. Ирена Соколова проведе разговор с компетентните органи и получи уверение че проблемът ще бъде отстранен във възможно най-кратки срокове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име