НАЧАЛО ГЕРБ Кметът на с. Драгичево Виктор Викторов и общински съветници от ПП ГЕРБ-Перник...

Кметът на с. Драгичево Виктор Викторов и общински съветници от ПП ГЕРБ-Перник проведоха приемен ден с граждани

276
0
СПОДЕЛИ

20161012_100631Кметът на кметство Драгичево Виктор Викторов, зам.-председателят на Общински съвет-Перник Румяна Гьорева и общинският съветник от ПП ГЕРБ Любомир Жотев проведоха съвместен приемен ден с жители на селото. Въпросите, които представителите на местната власт обсъдиха с гражданите, бяха свързани с инфраструктурата на населеното място.

По време на приемния ден беше обсъден въпросът с почистването на коритото на протичащата през селото р. Струма.  Виктор Викторов подчерта, че такова почистване вече е започнато и ще се осъществи поетапно.

Жители на селото потърсиха за съдействие общинските съветници по въпрос, касаещ именуване на няколко безименни улици в селото. Жителите посочиха, че нямат право да се регистрират там, защото такъв адрес на практика не съществува. От своя представителите на ПП ГЕРБ поеха ангажимент да съдействат на жителите и кмета и този проблем да бъде разрешен в най-кратък срок.

Един от проблемите, които вълнуваха жителите на Драгичево, беше свързан с укрепването, реконструкцията и ремонта на сградата на читалището. От своя страна Виктор Викторов разясни, че обществената поръчка е приключила и ремонтните дейности трябва да започнат до края на годината.

Друг проблем, поставен от жител на селото, бе свързан процедурата по изплащането на компенсации за отчужден имот. Зам.-председателят на ОбС-Перник Румяна Гьорева се ангажира с проверка на казуса и обратен отговор.

Жителите на Драгичево за пореден път изказаха своите благодарност за ежедневната и неуморна работа на своя кмет, и подчертаха , че досега селото не е имало толкова деен и амбициозен кмет , който да взема под внимание всеки,поставен от гражданите проблем.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име