НАЧАЛО ГЕРБ Младежи от ГЕРБ-Перник участват в регионалнa aкадемия на тема „Европейски възможности пред...

Младежи от ГЕРБ-Перник участват в регионалнa aкадемия на тема „Европейски възможности пред българските региони“

400
0
СПОДЕЛИ

14699564_10207306189994628_2020640842_oПредставители на младежката структура на ПП ГЕРБ-Перник участват в регионалнa aкадемия на тема „Европейски възможности пред българските региони“. Форумът е двудневен и се провежда в град Велинград. Основните теми в регионалната академия включват фискалната дисциплина на правителството на ГЕРБ, граничната охрана на България  като част от външната граница на ЕС, икономическото и инфраструктурно развитие на регионите, възможностите за развитие  на земеделието, външната политика на България, управление на проекти в местната власт и мястото и ролята на младите хора на пазара на труда.

Лектори на събитието са председателят на Комисията по Бюджет и финанси в Народното събрание Менда Стоянова, зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов, министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на труда и социалната политика  Зорница Русинова, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев  и  кметовете на  общините Панагюрище-инж. Никола Белишки и  Лесичово-инж. Серьожа Лазаров.

На регионалната академия присъстват още  представители на МГЕРБ от областите Благоевград, Кюстендил, Видин, Враца, Монтана, Плевен, Ловеч. Домакин на събитието е младежката организация на партията в Пазарджик.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име